lunes, 20 de febrero de 2012

LA CRISIS MÉS ENLLÀ DE TEMES ECONÓMICS

En temps de crisis econòmica també estem en crisis de valors? o contràriament tornem a recuperar valors que semblaven perduts...
Torno a veure actituds de solidaritat,d'adornar-se que l'estat del benestar mai ha arribat a tothom i ara en l'estat d'incerteses laborals i econòmiques ens podem veure reflectits també tothom,deu ser per això que mira'm al nostre voltant la nostra realitat es fa més evident,per tant,podem sentir què l'avui d'altra gent és el nostra demà.
Les noves reformes del govern de dreta,han produït una reacció de protesta pacífica i a l'hora molt encoratjant perquè fa pensar que recuperarem el sentit col·lectiu de la societat davant l'individualisme dels últims temps.
Personalment, crec en la lluita per la millora des de una visió amplia amb l'esforç de tothom i per tothom,cal recuperar els vells valors de la unió de les persones en el món laboral,de caminar tothom al mateix pas i amb un sol objectiu,dignificar els llocs de treball i aconseguir millores amb el màxim consens,fer una societat més justa i igualitària ha de tornar a ser prioritari si volem superar una crisis què va més enllà d'un tema econòmic.
Si en temps de crisis fem "pinya" allò que és negatiu socialment pot esdevenir un raig de sol en una finestra que ara resta tancada.
El bé col.lectiu és una necessitat en temps de crisis,demostrem amb la nostra lluita que encara és vigent allò de:"la unió fa la força".

No hay comentarios:

Publicar un comentario